Verkstadschef Till SweMaint Ånge

Verkstadschef Till SweMaint Ånge

Nu söker vi ny chef till vår verkstad i Ånge

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Verkstadschef kommer du att leda och utveckla arbetet och teamkänslan i SweMaints anda. Du innehar det totala ansvaret för verkstaden i Ånge, vilket gör att du är SweMaints ansikte utåt i regionen. I verkstadschefens arbetsuppgifter ingår personalplanering, att leda och fördela arbete, kundkontakter, budgetering, kalkylering samt att vara delaktig i den dagliga driften. Planering av driften gör du tillsammans med de lokala beredarna. Du rapporterar till SweMaints produktionschef.

Din profil

Som person är du flexibel, noggrann och självständig. Du har ett tydligt ledarskap med vana att motivera, inspirera och coacha dina medarbetare. Vi sätter stor vikt vid din affärsmässighet och att du finner stor stimulans i att driva verkstadens utveckling framåt och trivs i en roll med uttalat budget, leverans- och resultatansvar. Du är handlingskraftig, målfokuserad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta på alla nivåer både internt och externt. Det krävs också att du har allmänt goda IT-kunskaper samt vana att arbeta med affärssystem.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av en ledande befattning i en verkstad, gärna inom verkstadsindustrin eller motsvarande.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2019-12-13. Tillträdesdatum 2020-03-01

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SweMaint med huvudkontor i Göteborg, omsätter ca 400Mkr, har ca 250 anställda i 12 vagn verkstäder vid de stora järnvägsknutpunkterna i Sverige. Med dessa verkstäder samt 40 mobila servicefordon och lagerhållning av färdiga utbyteshjul på 30 olika platser i landet, erbjuder SweMaint snabb och effektiv hjälp med hjulbyten, reparationer och övrig service. Företaget var fram till 2007 i svenska statens ägo och har sitt ursprung i Statens Järnväger (SJ). Sedan 2007 ägs företaget av moderbolaget Kockums Industrier.