Vi söker reparatör inom el som vill lära sig om järnvägsfordon!

Vi söker reparatör inom el som vill lära sig om järnvägsfordon!

Är du i början av din karriär och har erfarenhet eller kunskap inom el, elektronik, datakommunikation, styr- och reglerteknik eller annan teknisk bakgrund? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lokreparatör hos Midwaggon i Ånge!

Information om uppdraget:

Nu rekryterar StudentConsulting en reparatör till Widwaggons lokverkstad i Ånge. Widwaggon är ett företag som underhåller, reparerar och bygger om lok med fokus på hög kompetens och snabb service. De är verksamma inom en bransch på framfart och framtidsutsikterna är mycket goda.

I rollen utför du service, reparation, underhåll och ombyggnation av järnvägsfordon. Du kan även arbeta med svetsning vid avlagd svetsarprövning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter delegerade från arbetsledningen. Utbildning och praktisk lokkunskap erbjuds du på plats och kompetensutveckling sker fortlöpande under din anställningstid hos Widwaggon.

Tjänsten är på heltid och innebär en direktanställning hos Widwaggon. Arbetstiderna är förlagda 07-16 och tjänsten startar enligt överenskommelse. Du rapporterar till lokchefen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär eller har några års arbetslivserfarenhet och känner dig nyfiken att jobba inom en ny bransch. Krav för tjänsten är kompetens eller erfarenhet inom el, elektronik, datakommunikation eller styr- och reglerteknik, gärna av teknisk eller mekanisk karaktär.

Du arbetar på ett säkert, kvalitetsmedvetet och effektivt sätt med hög servicenivå och följer noggrant arbetsorder, underhållsinstruktioner och uppdragsspecifikationer. Som person är du en kvalitetsmedveten och tekniskt kunnig problemlösare som trivs i verkstadsmiljö. Du trivs i en serviceinriktad verksamhet och du värnar om att göra ett bra jobb samt att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com