Svetsare till Permascand

Svetsare till Permascand

Svetsare till Permascand

Permascand AB är ett verkstadsföretag med tillväxt i sikte som skapar värde genom att erbjuda tjänster och produkter för krävande miljöer inom process- och offshoreområdet genom kunskapsbaserad försäljning. Huvudkontor och produktion ligger i Ljungaverk i Ånge kommun och företaget har idag drygt 115 medarbetare. Drygt 95 procent av produkterna levereras till marknader utanför Sverige, främst Europa och Sydamerika.

Vi söker nu svetsare för uppdrag hos Permascand, du kommer att arbeta främst med svetsning av titan och svart enligt gällande normer och instruktioner. Slutprodukten levereras till offshore och elektrokemisk industri. Du är flexibel och har inga problem med att vid behov arbeta med övriga förekommande verkstadsarbeten inom produktionen.

Du kommer att utföra kontroll och granskning av tillverkade produkter mot ritning eller annan specifikation, du avrapportera tillverkning i Permascands affärssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom industriell tillverkning eller motsvarande. Du kan även tillgodogjort dig motsvarande kompetens genom arbete inom verkstadsindustrin. Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett brinnande intresse för att arbeta i verkstadsmiljö. Som person är du flexibel, noggrann och självgående, du gillar ordning och reda. Det är meriterande om du har godkända svetslicenser.

Vi erbjuder

Uppdrag hos ett framgångsrikt företag som är i ett spännande och utvecklande skede.

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: 2 skift,05.45 - 14.15 och 14.00 - 23.30, lön enligt avtal

Övrig information: Ansök senast 2019-06-16 på OnePartnerGroups hemsida ,Urval sker löpande så ansök redan i dag!

För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01 alt Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (10 dagar kvar)