Underhållsingenjör inom mekanik till Nouryon, Alby

Underhållsingenjör inom mekanik till Nouryon, Alby

Responsibility

Bleaching Chemicals är en av tre globala affärsenheter inom Nouryon. Vi är världens största tillverkare av Natriumklorat och en av de största tillverkarna av Väteperoxid. Vid Albyfabrikerna arbetar 100 anställda med att producera Natriumklorat, Kaliumklorat och Väteperoxid.

Underhållsavdelningen vid Albyfabriken ansvarar för att effektivt utföra och utveckla såväl det förebyggande som det avhjälpande underhållet och vi söker nu en underhållsingenjör till avdelningen. Som underhållsingenjör arbetar du kontinuerligt med att förbättra tillförlitligheten på den mekaniska utrustningen samt arbetar för att hålla ner underhållskostnaderna. Du förser siten med din expertkunskap när det kommer till drift, underhåll, felsökning och inspektioner av anläggningens mekaniska utrustning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Du arbetar systematiskt med att förbättra och optimera arbetsmetoder, arbetsinstruktioner och rutiner
 • Skapar underhållsstrategier för den mekaniska utrustningen
 • Ser till att gällande HSE-krav samt våra egna integritets-och myndighetskrav följs konsekvent, detta genom att bevaka genomförandet av underhållsarbeten
 • Dr iver förbättringsarbeten inriktat på tillförlitlighet och kontinuerlig reducering av underhållsbudgeten
 • De ltar i rotorsaksanalyser och övervakar kvalitet och tid på FU arbetsordrar
 • Du bidrar med beställarkompetens och definierar tekniska lösningar inom mek-området
Job Requirements

Kvalifikationer
 • Högskoleutbildning med inriktning mot mekanik eller motsvarande
 • Flerårig arbetserfarenhet av underhållsarbete inom processindustin
 • Kunskaper i CAD
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Vi söker dig som motiveras av problemlösning. Du är positiv samt flexibel och kan ta dig an problem som uppkommer längs vägen. Vidare ser vi att du är en noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och förmågan att skapa förtroende bland dina kollegor.

Vad kan Nouryon erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med Nouryon kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Maintenance Manager och är placerad i Alby. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Marie Randström, Maintenance Manager, +46 70-330 21 91.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14.

För fackliga frågor:

Unionen: Maria Thor +46 690 154 82
Ledarna: Jan Filipsson +46 690 154 58
Sveriges ingenjörer: Stefan Kamsten +46 70 376 62 84.

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruting.se@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nouryon.com/
Sista ansökningsdag 3 feb (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.