Underhållsingenjör El till Nouryon i Alby, Ånge

Underhållsingenjör El till Nouryon i Alby, Ånge

Responsibility

Vill du arbeta i en roll där du är experten vad gäller drift, underhåll, felsökning och inspektioner av anläggningens el-utrustning? Vill du utvecklas tillsammans med dina kollegor och samtidigt bidra till att utveckla Nouryons site i natursköna Alby?

Då kanske du är vår nästa underhållsingenjör inom el!

Som underhållsingenjör hos oss på Nouryon arbetar du i en engagerad grupp tillsammans med tekniker, ingenjörer, beredare och planerare. Du har stora möjligheter att växa inom företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Ansvarar för att skapa och underhålla underhållsstrategin för elutrustning
 • Du arbetar med att systematiskt förbättra och optimera arbetsmetoder, arbetsinstruktioner och rutiner. Du fungerar även som tillståndsskrivare
 • Ansvarar för att siten följer lagar, regler och den standard som finns inom Nouryon
 • Ansvarig för budget och kostnadsuppföljning gällande underhåll och säkerhet inom ansvarområdet
 • Teknisk rådgivare vid inköp inom området: högspänning, lågspänning och projekt
 • Leda och delta i projekt inom arbetsområdet
 • Behörighetsansvar samt anläggningsansvaret för elkraftsförsörjning, hög- och lågspänning kan komma att ingå i tjänsten

Job Requirements
 • Högskola med elteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper
 • Allmän behörighet utan spänningsbegränsningar
 • Certifierad underhållsutbildning
 • Flerårig erfarenhet från processindustri
 • Goda kunskaper i engelska och svenska

I tjänsten kan det ingå beredskap.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Alby, Ånge. Du kommer att rapportera till Maintenance Manager.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Marie Randström, Maintenance Manager, +46 70-330 21 91.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-826 77 95.

För fackliga frågor:

Unionen, Maria Thor, +46 690 154 82

Ledarna, Jan Filipsson, +46 690 154 58

Sveriges Ingenjörer, Annette Axelsson, +46 690 154 02

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.