Planerare till Midwaggon

Planerare till Midwaggon

Dina arbetsuppgifter

En av våra planerare i Ånge kommer att gå i pension under 2019 och vi söker nu en ersättare. Som planerare på Midwaggon utgör du en viktig del för att uppnå en väl fungerande planering i verksamheten.
Du kommer att arbeta i en mindre grupp där du utgör en backup för dina kollegor vid eventuell frånvaro. En stor del av arbetet utförs i MPS systemet Monitor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ta emot orders från våra kunder
  • Beläggningsplanering
  • Intern och extern kommunikation
  • Skapa arbetsorders
  • Rapportering, i externa och interna system
  • Skapa fakturaunderlag
Din profil

Vi söker dig som är affärsmässig, kundfokuserad, positiv och resultatorienterad. Du trivs i ett högt tempo och är engagerad att driva verksamheten framåt.
Du är en flexibel och lösningsorienterad person som involverar de övriga avdelningar och kollegor som krävs.
Vi ser att du som söker har lägst en gymnasial utbildning och några års erfarenhet av planering och/eller lagerstyrning, vilket innebär att du har en bra förståelse för produktionsflöden och processer.
Vidare ser vi gärna att du är van att arbeta i en produktions/tillverknings-miljö. Eftersom att många partners/kunder finns utomlands så behöver du förutom svenska behärska engelska språket bra i både tal och skrift.
Du har erfarenhet av arbete i MPS system med fördel Monitor.

Hos Midwaggon får du jobba i en spännande bransch och som planerare får du en viktig roll där du i högsta grad är med och påverkar så att vårt arbete och kvalitét säkerställs genom kundservice och planering. Du erbjuds hjälpsamma kollegor och varierade arbetsuppgifter!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 31 mars
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Ånge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midwaggon AB ingår i Extendo koncernen och vi utför felavhjälpande och planerat underhåll på godsvagnar och lok. Vår järnvägsverkstad finns i Ånge, västra Medelpad i direkt anlutning till Ånge rangerbangård, vi är ca 45 anställda och omsätter ca 52 mkr per år.