Säljare

Säljare

Har du erfarenhet av försäljning och kunskaper om byggmaterial? Vill du arbeta i en spännande roll tillsammans med ett företag som växer och vill utvecklas?

Om företagetFöretaget är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går i dag på export till flera länder i Europa. De har en egentillverkad och patenterad golvvärmeskiva för ytmontage.

Produktion och huvudkontor finns idag i Torpshammar. Produkterna finns att köpa via återförsäljare och byggvaruhandlare över hela Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du med att offerterna och hantera orders från kunder och beställare. Du kommer att arbeta med aktivt med befintliga kunder och även nykundsbearbetning på marknaden. Många av dina kontakter är med återförsäljare i byggvaruhandel där företagets produkter säljs.

I Torpshammar arbetar du nära hela teamet av 12 personer och har ett nära samarbete tillsammans med övriga säljare. Du kommer att ansvara för att bearbeta södra Sverige som ditt distrikt och reser i tjänsten. Du ligger borta en vecka i månaden då du besöker samt bearbetar kunder i exempelvis Göteborg och Malmö.

Tjänsten ställer krav på teknisk kompetens och du kommer att arbeta i CAD och rita upp lösningar som passar kunden.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du att få en god introduktion i ditt arbete och arbeta parallellt med erfaren kollega samt överta kundansvar vid överlämningar.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av säljande roll sedan tidigare och erfarenhet av resor i tjänsten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen
  • Det är meriterande om du har kunskaper i CAD
  • Engelska är meriterande
I rollen som säljare kommer du att ha kontakt med kunder och samarbetspartners, därför är det viktigt att du är en bra kommunikatör. Det är av vikt att du har en positiv inställning till att lösa utmaningar i ditt arbete och att du är flexibel. Då företaget är mindre är det också viktigt att du är prestigelös och ser det som naturligt att hjälpa en kollega som behöver stöttning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos FÖRETAGET.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Torpshammar
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.