Nämndsekreterare

Nämndsekreterare

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en nämndsekreterare som vill arbeta heltid under en kortare period, upp till 6 månader. Tjänsten innefattar administration, planering, formalia om beslutsunderlag och sekreterarskap under sammanträden. Personen i fråga säkerställer att kommunallagen och aktuella styrdokument efterföljs i hela processen.
Arbetstiderna är förlagda till 8-17. Flextid tillämpas när verksamheten ger utrymme för det.

Din profil

Tjänsten är för dig som föredrar att arbeta operativt. Du har en akademisk utbildning inom statsvetenskap eller likvärdigt. Du har erfarenhet av politisk administration och det är meriterande om du har arkivkunskap. För att trivas i rollen förutsätter vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har systemförståelse, vilket innebär att du enkelt kan tillämpa digitala verktyg i ditt dagliga arbete. Det dagliga arbetet kräver också att du är ansvarsfull och har en förmåga att leda dig själv genom de arbetsuppgifter som tjänsten kräver.
Vi värdesätter dig som har ett positivt förhållningssätt, som arbetar proaktivt och som behåller lugnet trots att förutsättningarna förändras.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Aneby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.