Nu rekryterar Sealed Air truckförare

Nu rekryterar Sealed Air truckförare

Sealed Air Svenska AB ägs av Sealed Air Corporation, USA, som är världsledande inom skyddande förpackningar med fabriker över hela världen. Sealed Air Svenska AB har cirka 65 anställda och omsätter cirka 230 miljoner kronor. I vår fabrik i Aneby tillverkar vi polyetenfoam som förpackningsmaterial och till olika föremål i byggnadsindustrin i hela Skandinavien.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära truckkörning. Du kommer tillsammans med övriga kollegor ha som uppgift att hålla lokalerna städade och i bra ordning, både ur praktisk och skyddsförebyggande synpunkt. Det förkommer skiftarbete.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Bidra till en ren och städad arbetsmiljö
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom industri
Om dig
Du som söker trivs med att jobba inom lager och industri. I din vardag gillar du ordning och reda och samarbete är något du värderar högt. Vi tror att du är flexibel, driven och ansvarstagande.
Sealed Air arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Viktigt för tjänsten:
  • Truckkort och tidigare erfarenheter av truckkörning är ett krav
  • Flexibel och ansvarsfull
Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Sök så snart som möjligt, dock senast 22 april 2019. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om ansökan
Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP och MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en gruppintervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult,

Frida Grandt 036-351036 eller via frida.grandt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan senast den 22 april 2019!
Mer info
Kontaktperson Frida Grandt
Telefon 036-351036
Område Aneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.