Maskinoperatörer till Sealed Air

Maskinoperatörer till Sealed Air

Om tjänsten

I rollen som maskinoperatör på kommer du främst att arbeta vid olika maskiner som producerar och paketerar förpackningsmaterial. Du och dina kollegor ansvarar för att styra och övervaka driften och produktkvaliteten för din arbetsplats, problemlösning och optimering av driftsparametrar såsom återrapportering av tillverknings-order i företagets datasystem är en viktig del av arbetet. I Arbetet förekommer det även viss truckkörning. Arbetstiden är 3-skift och du kommer att arbeta i Aneby.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ställa samt övervaka maskiner
  • Reparera & åtgärda eventuella fel på maskinen
  • Truckkörning
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag där du är anställd av Adecco men uthyrd till Sealed Air. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om dig

Får du ofta höra att du är händig? Är du personen man ringer till om bilen krånglar och som alltid har en välfylld verktygslåda nära till hands? Kanske har du gått fordons-, bygg-, eller industriprogram på gymnasiet? Oavsett din bakgrund så har du ett brinnande intresse för industri och produktion och du uppskattar mekanik och fysiskt arbete. Gemenskap och ett gott samarbete är viktigt på denna arbetsplats och du förväntas bidra till detta genom att stötta dina kollegor när det behövs, men också ta eget ansvar för att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i tal och skrift - för att förstå instruktioner och föreskrifter
  • Truckkort A+B
  • Att du är en händig problemlösare med mekanisk bakgrund
  • Industriell bakgrund är önskvärt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: ElisabethTengmer, elisabeth.tengmer@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Aneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.