Maskinoperatör till Sealed Air i Aneby

Maskinoperatör till Sealed Air i Aneby

Sealed Air Svenska AB ägs av Sealed Air Corporation, USA, som är världsledande inom skyddande förpackningar med fabriker över hela världen. Sealed Air Svenska AB har cirka 65 anställda och omsätter cirka 230 miljoner kronor. I vår fabrik i Aneby tillverkar vi polyetenfoam som förpackningsmaterial och till olika föremål i byggnadsindustrin i hela Skandinavien.

Om nya tjänsterna

Vi söker flera maskinoperatörer
Som maskinoperatör har du blandade arbetsuppgifter, du kommer att arbeta på olika maskiner med produktion och paketering av förpackningsmaterial.
Du jobbar självständig samt i grupp och är ansvarig för att styra och övervaka driften och produktkvaliteten för din arbetsplats. Problemlösning och optimering av driftsparametrar såsom återrapportering av tillverknings-order i företagets datasystem är en viktig del av arbetet.
I Arbetet förekommer det även viss truck- och traverskörning.
Arbetstiden är 3-skift.

Om dig

Du trivs med att jobba inom produktion och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.
Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.
Utöver grundläggande datorkunskaper måste du ha god förståelse för svenska i både tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande.
Har du arbetat tidigare inom industri och/eller produktion är det väldigt positivt, men det är inget måste. Vi lägger istället stort fokus på personliga egenskaper och samarbetsförmåga.
Mer info
Område Aneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.