Maskinoperatör till Sealed Air i Aneby inför kommande behov

Maskinoperatör till Sealed Air i Aneby inför kommande behov

Om tjänsten
I rollen som maskinoperatör på Sealed Air kommer du främst att arbeta vid olika maskiner som producerar och paketerar förpackningsmaterial. Du och dina kollegor ansvarar för att styra och övervaka driften och produktkvaliteten för din arbetsplats, problemlösning och optimering av driftsparametrar såsom återrapportering av tillverknings-order i företagets datasystem är en viktig del av arbetet. I Arbetet förekommer det även viss truck- och traverskörning. Arbetstiden är 3-skift och du kommer att arbeta i Aneby.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ställa samt övervaka maskiner
  • Reparera & åtgärda eventuella fel på maskinen
  • Truckkörning
Tjänsten som maskinoperatör till Sealed Air är ett konsultuppdrag där tjänsten startar vid aktuellt behov. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om dig
Får du ofta höra att du är händig? Är du personen man ringer till om bilen krånglar och som alltid har en välfylld verktygslåda nära till hands? Kanske har du gått fordons-, bygg-, eller industriprogram på gymnasiet? Oavsett din bakgrund så har du ett brinnande intresse för industri och produktion och du uppskattar mekanik och fysiskt arbete. Gemenskap och ett gott samarbete är viktigt på denna arbetsplats och du förväntas bidra till detta genom att stötta dina kollegor när det behövs, men också ta eget ansvar för att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i tal och skrift - för att förstå instruktioner och föreskrifter
  • Truckkort A+B
  • Att du är en händig problemlösare med mekanisk bakgrund
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sealed Air
Sealed Air Svenska AB ägs av Sealed Air Corporation, USA, som är världsledande inom skyddande förpackningar med fabriker över hela världen. Sealed Air Svenska AB har cirka 65 anställda och omsätter cirka 230 miljoner kronor. I fabriken i Aneby tillverkar vi polyetenfoam som förpackningsmaterial och till olika föremål i byggnadsindustrin i hela Skandinavien.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg, i första hand via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via telefon: 073 684 75 65

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Sealed Air, Aneby, Adecco, Bubbelplast, Mekaniker, Industri, Industriarbetare
Mer info
Område Aneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.