Industrielektriker till kund i Aneby

Industrielektriker till kund i Aneby

Industrielektriker till kund i Aneby

Om tjänsten

Som industrielektriker arbetar du med att underhålla, förebygga samt avhjälpa störningar i maskinparken. Du arbetar även förebyggande för att undvika att akuta arbeten uppstår. Vidare ansvar du för att installera ny produktionsutrustning i maskinparken. För att klara av uppdraget behöver du förstå och kunna tolka underhållsdokument. Du bör även vara trygg i att felsöka i automatiserade system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Underhålla och serva de olika maskinerna i maskinparken
  • Planera och arbeta förebyggande
  • Förstå och tolka underhållsdokument
Om dig

Vi tror att du som söker har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter vilket gör att du snabbt kommer in i arbetet. Du är bra på att samarbeta med andra och tycker om att dela med dig av din kunskap. Som person är du serviceinriktad och har ett stort intresse för teknik. I det här arbetet krävs en god initiativförmåga samt att du kan prioritera bland de arbetsuppgifter som kommer in. Vi ser att du har tidigare kunskap inom El och pneumatik. Det är meriterande att ha kunskap om hydraulik.

Som person gillar du att kavla upp ärmarna och är teknisk lagd. Att lösa problem är något du är van vid och trivs med. Du skall ha gymnasieutbildning inom antingen: automation, programmering eller el. Motsvarande arbetslivserfarenhet kan komplettera för saknad av utbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personligheten.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Det finns en stor chans till övertagande hos kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som industrielektriker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med god chans till övertag hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, vänta därför inte med din ansökan. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Tobias Plym via mejl: Tobias.Plym@adecco.se eller via Adecco 0736847820
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Aneby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.