Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare till IMARC Borr!

Publiceringsdatum
01 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
IMARC Borr AB är idag varumärket som samlar under sig det som tidigare varit Säffle Brunnsborrning, Karlstad Brunnsborrning och Sunne Brunnsborrning. Dessa har tillsammans en erfarenhet på över 40 år inom branschen. IMARC Borr har som mål att vara den självklara entreprenören för arbeten inom gräv, schakt och borrning för att kunna tillgodose deras kunder med vatten och energi. Betydelsen av deras företagsnamn fungerar även som en bra förklaring till vad verksamheten i grunden är - arbeten "i mark".

Nu söker vi för deras räkning en Projektledare som vill vara med och planera projekt inom brunnsborrning för såväl den lilla sommarstugan som det större företaget!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med IMARC Borr en Projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos IMARC Borr under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Ett fartfyllt varierande arbete tillsammans med en grupp grymma medarbetare
  • Att få tillhöra ett företag med familjär känsla där du samverkar nära med kollegor och VD
  • Vara en del av den framtida gröna satsningen
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och möjligheter till bonussystem
Arbetsuppgifter
Som Projektledare hos IMARC Borr kommer du ansvara för olika typer av projekt, både vad gälles dess storlek och karaktär. Rollen som projektledare innebär att du både utgår från kontoret och är med ute på uppdrag för att leda projekten mot uppsatta mål. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • Säkerställa och ansvara för personalplaneringen
  • Ansvara för projektets ekonomi
  • Säkerställa projektens tidplaner och genomförande genom att ha löpande uppföljningar
  • Vara med vid inköp av material
  • Bygga och utveckla kundrelationer
I rollen utgår du från Säffle men resor runt i Värmland till diverse projekt.

Vi söker dig som
Har en gedigen arbetslivserfarenhet inom området av väg och anläggning, energi, fastighet eller bygg. Utöver detta tror vi att du har ett genuint intresse för yrket och gillar att meka. Du har även tidigare haft ansvar för projekt och har gärna haft en roll som projektledare.

Vidare är du en person som är stresstålig, social och mycket kommunikativ. Du trivs i en roll som innebär en pendling av att arbeta operativt och strategiskt. Du arbetar även utifrån ett affärsinriktat och säkerhetsmedvetet arbetssätt samt drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Säffle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Liknande Jobb

Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 mars 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!