Hoppa till innehåll
Vi söker för vårt kundföretags räkning en mekanikkonstruktör. Här har du möjlighet att få jobba hos ett mycket attraktivt företag som är i teknisk framkant. Du blir en del av ett gäng härliga och kompetenta kollegor där du får stora möjligheter till att fortsätta utvecklas. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Du erbjuds
  • Att få jobba med ett starkt team, bestående av både juniora och seniora kollegor
  • Att få tillhöra en mycket attraktiv arbetsgivare som präglas av starkt utvecklingskultur, såväl på ett personligt som på ett professionellt plan
Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vårt kundföretag jobbar du med att rita och ta fram konstruktionslösningar såväl som att utveckla nya produktkoncept. Du har även en nyckelroll i hela projektkedjan, där du är med och jobbar med allt från idé- och konceptutveckling till att leverera färdiga installationer. Du kommer även få arbeta med varierande uppdrag, både vad gäller branscher och uppdragens omfattning.

Vi söker dig som
Har relevant högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik eller produktutveckling. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mekanikkonstruktör. Hos vårt kundföretag kan du få jobba i både mindre enmansuppdrag såväl som i större team - därför är det viktigt att du trivs med variationen av att driva ditt eget arbete framåt och att samarbeta med andra. Vidare är du ansvarstagande, relationsskapande och arbetar utifrån ett affärsmässigt förhållningssätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Åmål
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (30 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Luleå
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Trollhättan
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Vårgårda
Teknik & Ingenjör
Företagslogga