Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktör till AFRY i Åmål!

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

AFRY är rankad som ett av de mest attraktiva företagen i Sverige för ingenjörer! Vi söker nu en elkonstruktör som vill arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i en innovativ miljö. Du kommer vara en nyckelspelare men också en lagspelare där ni tillsammans hittar rätt väg att nå målet! Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!Om tjänsten

Som elkonstruktör på AFRY kommer du att arbeta i projekt inom processindustri och tillverkande industri, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Du arbetar med både med små och stora projekt som kan ledas av såväl kunderna som AFRY själva. Du kommer att följa projektens gång hela vägen från idé till driftsatt anläggning. I uppdragen får du möjlighet att arbeta tillsammans med andra teknikgrenar inom AFRY som rör-, bygg- el-, automations-, processexperter med flera där ni tillsammans arbetar för att hitta den bästa lösningen för kund.

Du erbjuds

 • Ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken.
 • En arbetsgivare som ger dig möjlighet att utvecklas och tar tillvara på dina intressen och erfarenheter.


Arbetsuppgifter
 • Förstudier, kalkylberäkningar och framtagning av tekniska underlag.
 • Konstruktion i industriella elanläggningar.
 • Kabeldimensionering, utcheckning och idrifttagning.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning på högskola/universitet/yrkeshögskola inom el eller automation.
 • Har erfarenhet inom processindustri.
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska då kommunikation mellan kollegor och kunder är viktig i tjänsten.
 • Innehar B-körkort, då resor är en naturlig del i tjänsten.

Det är meriterande om du har

 • Arbetat som elkonstruktör och är förtrogen med branschen gällande direktiv och standarder, gärna inom processindustri.
 • Ett kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Östhammar
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga