Reservdelsansvarig till Toveks Lastbilar i Åmål

Reservdelsansvarig till Toveks Lastbilar i Åmål

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen - och vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras lastbilsägande. Vår personal är vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag, kompetenta kollegor och vårt starka varumärke Scania i ryggen.

Rollen

På vår anläggning i Åmål har vi kundmottagning, verkstad, försäljning och reservdelslager. I rollen som reservdelsansvarig är du en viktig länk där du säkerställer att rätt reservdelar finns på plats för att verkstadens arbete ska optimeras. Det ingår även att serva våra kunder med reservdelar. Du blir en sammankopplande länk mellan de olika funktionerna och även med våra andra anläggningar, i jakten på den rätta reservdelen. Som reservdelsansvarig så har du ett övergripande ansvar över lagret och reservdelsbeställningar. Du kommer att hantera beställningar från Scania och arbeta med lagerunderhåll i vårt affärssystem. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Som person tror vi att du har en gymnasial utbildning med inriktning fordon eller motsvarande arbetslivserfarenhet, men framförallt att du är serviceinriktad, har ett intresse för lastbilar och vår bransch. Har du tidigare arbetat med reservdelar, lagerhållning eller liknade är det mycket meriterande. Vi tror också att du är en van datoranvändare och att du kan fokusera på flera uppgifter parallellt. För att trivas hos oss i Åmål så tror vi att du är social, prestigelös och trivs med att samarbeta med dina kollegor. B-körkort är ett krav.

Tycker du att det här låter intressant så ser vi fram emot att läsa din ansökan och förhoppningsvis prata mer med dig.

Toveks Lastbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare och servicepartner för Scania. I företaget är vi idag ca 120 anställda. Miljö och kvalitet är viktigt för oss och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt mål är att alla kunder skall vara nöjda med oss som leverantör och servicepartner. Toveks Lastbilar är en del av Toveks-koncernen som finns representerat på 17 orter i sydvästra Sverige.

Tillträde: snarast, med hänsyn till uppsägningstid, dock senast 1/2-2020

Lön: fast månadslön

Omfattning: heltid

Sök gärna tjänsten direkt, då vi gör urval löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Henrik Karlsson
Telefon 0532-607753
Område Åmål
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.