Säljare Åmål/Arvika

Säljare Åmål/Arvika

Stena Recycling anställer en

SÄLJARE till teamet i Åmål/Arvika

Delar du vår passion för hållbara affärer? IT STARTS HERE!

Att vara Säljare hos oss handlar om att vara steget före och vilja lite mer. Att ha ambitionen att arbeta smartare, lyckas bättre och alltid utveckla och utmana sig själv. Att vara våra kunders självklara samarbetspartner och tillsammans med dem sätta höga mål för att långsiktigt utveckla affären framåt.

Vill du vara med på resan? - It starts here.

Din nya roll
Som säljare inom Stena Recycling verkar du i en bransch med stora möjligheter, där du får vara med och göra skillnad för våra kunder, samhället och miljön i stort. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och analysera hur Stena Recycling kan bidra till värdeskapande materialhantering, med anpassade återvinningslösningar. Du tycker om att ta nya kontakter för att hitta affärsmöjligheter och bygga din kundkrets.

Vi söker dig som brinner för försäljning, och vill arbeta på ett modernt företag med högt uppsatta mål.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • genomföra kundbesök
  • utveckla nya samt befintliga kunder
  • ansvara för upphandlingar och avtal
  • säkerställa god lönsamhet över tid
  • analysera kundens processer för att ge ökande kundvärden och samtidigt utveckla affären
Du kommer att vara placerad i Åmål och Arvika.

Vi erbjuder dig
Stena Recyclings decentraliserade organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Som Säljare har du därför en regelbunden dialog med din närmaste chef, där ni följer upp resultat, utvärderar prestationer och projekt, samt blickar framåt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål.

Vi söker dig som har
  • talang för försäljning och ett engagemang som gör att du alltid levererar service i världsklass
  • erfarenhet av försäljning, där tjänsteförsäljning är extra meriterande
  • gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, marknad eller försäljning
  • kommunicerar obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • B-körkort är ett krav
Som person är du målfokuserad och trivs i ett fartfyllt jobb. Du driver självständigt dina affärer framåt, är orädd och ihärdig. Vi tror att du är en social person som är duktig på att lyssna och lätt anpassar dig till olika människor och situationer. Du gillar att jobba ute på fältet och förstår vikten av att skapa goda relationer för att hjälpa kunden på bästa sätt. Du har god förmåga att se helheten och kan prioritera och strukturera ditt arbete effektivt.

För att passa in i vår verksamhet krävs att du tänker långsiktigt, tar ansvar och gillar att göra affärer. Du drivs av att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer och bidrar med energi och engagemang.

Nu vet du vilka vi är, vi vill veta mer om dig!

Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med en motivering till varför just du passar för tjänsten. Rekryteringsprocessen kommer att löpa över sommaren och första intervjuerna är planerade att hållas 15-16 augusti. Vi vill ha din ansökan senast den 29 juni 2018, men då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Säljchef Mikael Larsson på 010-445 6560. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sarah Erikérs på 010-445 7237.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sökord: Säljare, Stena Metall, Stena Recycling, Kundservice, Målfokus, Utveckling, Återvinning, Kontaktnät, Kundkrets, Affärsmöjligheter, Upphandlingar, Avtal, Kundprocesser, Service, Försäljning, Tjänsteförsäljning,
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 010-445 6560
Område Åmål
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se