Extrajobb med industriprodukter i Åmål

Extrajobb med industriprodukter i Åmål

PerformIQ söker nu en person för kunds räkning i Åmål. Har du erfarenhet av lagerhållning och industri? Vi letar efter dig som vill jobba extra, några timmar i veckan och ansvara för produkterna hos vår samarbetspartner. Har du även arbetat med varuplock, packning och godshantering? Då kan tjänsten som lagerhanterare till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad, som kan arbeta effektivt och samtidigt leverera med kvalitet. Du bör kunna arbeta självständigt och prioritera din egen arbetsdag. Det är av största vikt att du är ansvarstagande i ditt arbete och har erfarenhet av lagerhållning, alternativt arbetslivserfarenhet inom industri eller bygg.

För att lyckas i rollen krävs:
  • Erfarenhet av lagerplock och godshantering.
  • Att du kan arbeta självständigt där du prioriterar noggrannhet, struktur och effektivitet.
Tjänsten gäller tre timmar i veckan och kräver därför att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, så som studier eller annat arbete.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, tre timmar i veckan

Arbetstid: Dagtid

Plats: Åmål

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.