Vi söker en platschef till Drift och anläggning i Åmål!

Är du en driven lagspelare med sinne för affärer? Har du erfarenhet av och trivs med att leda andra? Vill du ingå i en organisation som är inne i en expansiv fas med stora framtidsplaner? Läs då vidare - du kan vara den platschef vi söker!

Rollen hos oss

Som platschef inom Peab Anläggning i Åmål har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut tillsammans med övriga medarbetare, leverantörer och underentreprenörer för att nå uppsatta mål. Du arbetar tätt ihop med övriga platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet och lönsamhet. Du är engagerad både i det dagliga arbetet samt i planeringen på längre sikt. Som platschef ansvarar du för projektens planering, genomförande, ekonomi, personal och kvalitet. Arbetet kan innebära jourtjänstgöring och oregelbundna arbetstider kan förekomma.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har jobbat inom anläggningsbranschen tidigare. Du tar gärna egna initiativ, ser vad som behöver göras och har en förmåga att motivera dina medarbetare. Du är en god förebild och tar ansvar för att gruppens arbete drivs framåt. Du tycker både att det ekonomiska och affärsmässiga ansvaret är lika viktigt som de administrativa momenten och är skicklig på att skapa goda relationer, både inom och utanför organisationen

Soom ledare är du trygg och strävar alltid efter att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Dina tekniska kunskaper och yrkesskicklighet delar du gärna med dig av. Som individ visar du på gott omdöme, även under tidspress, och du följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Som ledare är du rak och tydlig men du lyssnar också och är mottaglig för motparten. Du är en sann entreprenör och ekonomiskt intresserad.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av en ledande position inom anläggning
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tidigare arbete som platschef
  • Relevant högskole- eller YH-utbildning (inriktat mot anläggning) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare arbetat inom järnväg, spår och/eller brounderhåll
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Bifoga CV och personligt brev i ett och samma dokument.
Då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta inte med din ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare, Paulina Zayer, paulina.zayer@peab.se.


Detta kan du förvänta dig

Dina insatser kommer att bida till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, JUPP - jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga - efter de är grundläggande för allt vi gör. Peabs kärnvärden beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade.

Peab är en platt och lärande organisation och hos oss får du ett omväxlande arbete med stort utrymme för personlig utveckling. Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsfokuserat företag med trevliga kollegor. Vi genomför löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.