Produktionsmedarbetare för nattarbete till Hexpol TPE AB

Produktionsmedarbetare för nattarbete till Hexpol TPE AB

Vi söker en produktionsmedarbetare för nattarbete till Hexpol TPE AB i Åmål. Vill du arbeta på en arbetsplats med engagerade kollegor? Gillar du att arbeta i team med gemensamt ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök idag!

Om tjänsten
Som medarbetare i produktionen på Hexpol TPE AB kommer du att arbeta ständig natt + helg och du kommer att arbeta i ett team där ni har gemensamt ansvar för att planerade volymer produceras med höga krav på kvalité. Du kommer att arbeta aktivt med Lean för att tillsammans nå det uppsatta målet, att bli världens renaste och effektivaste TPE verksamhet.
Man tillämpar arbetsrotation mellan de olika stationerna och arbetet kommer bland annat att innebära:
  • Maskinkörning vilket bl.a. inkluderar beredning av förblandning, omställning av maskinen samt övervakning
  • Provtagning
  • Förebyggande underhåll av produktionsutrustning
Om dig
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som gärna har relevant industriell utbildning- och/eller erfarenhet. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som är social och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Har du erfarenhet av Produktionslyftet eller annat förbättringsarbete är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i tal och skrift samt god kommunikation på engelska
  • God datavana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hexpol TPE AB
HEXPOL TPE AB i Åmål ingår i Hexpol-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av termoplastiska elastomerer (TPE-material). Varumärkena är DRYFLEX och MEDIPRENE. HEXPOL TPE AB omsätter med drygt 70 medarbetare ca 400 MSEK med god lönsamhet och företaget har sedan många år en mycket positiv utveckling. I ett kundnära samarbete utvecklas material för många olika branscher, exempelvis medicinteknik, hushåll, industri, fordon och bygg. Kunderna återfinns lika ofta bland internationella storföretag som hos leverantörer till dessa. Läs mer på www.hexpoltpe.com.

Om anställningen
Hexpol TPE AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Hexpol TPE AB erbjuder dig:
Ett arbete i en spännande och ambitiös miljö. En arbetsplats med stor gemenskap och engagerade kollegor. Anställningen är tillsvidare och inleds med 6 månaders visstidsanställning.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående eller efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Michaela Bissman via michaela.bissman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, industri, tillverkande industri, Hexpol TPE AB, Adecco
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.