Operatör till Hexpol TPE AB

Operatör till Hexpol TPE AB

OPERATÖR TILL HEXPOL TPE AB

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i produktionen på Hexpol TPE AB kommer du att arbeta i ett team där ni har gemensamt ansvar för att planerade volymer produceras med höga krav på kvalitét. Du kommer att arbeta aktivt med Lean för att tillsammans nå det uppsatta målet, att bli världens renaste och effektivaste TPE verksamhet. Här tillämpas arbetsrotation mellan de olika stationerna och arbetet kommer bland annat att innebära:
  • Maskinkörning vilket bl.a. inkluderar beredning av förblandning, omställning av maskinen samt övervakning
  • Provtagning
  • Förebyggande underhåll av produktionsutrustning
  • Truckkörning
Vi söker operatörer till ständigt nattskift och till 2-skift. Specificera i din ansökan vilken av skiften du söker till.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som gärna har relevant industriell utbildning- och/eller erfarenhet. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som är social och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare tror vi att du:
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har god datavana
  • Har B-körkort
Om tjänsten

Tjänsten som operatör är en direktrekrytering där du blir anställd av Hexpol TPE AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HEXPOL TPE AB i Åmål ingår i Hexpol-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av termoplastiska elastomerer (TPE-material). Varumärkena är DRYFLEX och MEDIPRENE. HEXPOL TPE AB omsätter med drygt 77 medarbetare ca 450 MSEK med god lönsamhet och företaget har sedan många år en mycket positiv utveckling. I ett kundnära samarbete utvecklas material för många olika branscher, exempelvis medicinteknik, hushåll, industri, fordon och bygg. Kunderna återfinns lika ofta bland internationella storföretag som hos leverantörer till dessa. Läs mer på www.hexpoltpe.com.