Administratör sökes till ledande företag

Administratör sökes till ledande företag

Är du lösningsorienterad och brinner för serivce? Ser du dig själv som en teamplayer med god samarbetsförmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund kommer du tillsammans med din närmsta chef delegera jobb och arbetsuppgifter samt planerna dagen och veckan. I dina arbetsuppgifter ingår även:
  • Prissättning
  • Kundkontakt
  • Ta fram rapporter och underlag som till exempel försäljningsstatistik
  • Arbeta i Medusa (CAD program) med ritningsunderlag
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom administration.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Datavana
Meriterande:
  • Kunna CAD
  • Jobbat med PLM system
Vi ser gärna att du som söker är lösningsorienterad och van med kundkontakt. Du har även en god samarbetsförmåga samt är social och stresstålig

Villkor

Ort: Åmål
Arbetstid: 07.30-16.15
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget specialiserar sig på att tillverka kardanaxlar till den tunga fordonsindustrin. De är ett av de ledande i branschen och har under många år varit en trygg arbetsplats med låg personalomsättning. Företaget är också en del av en stor amerikansk koncern vilket gör att det finns en trygghet bakom sig. De är nyfikna och i framkant vad gäller robotar och maskiner vilket gör att de hela tiden utvecklar sig själva och produktionen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.