Elkraftsingenjör till Euromaints teknikavdelning

Elkraftsingenjör till Euromaints teknikavdelning

Vi söker en ingenjör med ett teknikintresse och elbakgrund till Euromaint i Åmål

Som elkraftsingenjör hos Euromaint erbjuds du en roll med varierade och intressanta arbetsuppgifter. Du kommer att få användning för ditt teknikintresse och din problemlösningsförmåga då du är företagets tekniska specialist för tungt underhåll av komponenter till spårburna fordon. Det finns stora utvecklingsmöjligheterna och arbetsteamet består av kompetenta och erfarna kollegor.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter

Som elkraftsingenjör hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med:
 • Projektleda mindre till medelstora projekt självständigt
 • Tekniskt granska och arbeta med ny/ändrad underhållsplan och dokumentation.
 • Genomföra och leda tekniska utredningar, ge rekommendationer och ta fram tekniska rapporter, inklusive ta fram "business case" för potentiella förbättringar av produkten.
 • Genomföra riskanalyser och riskbedömningar.
 • Ansvara för framtagning och implementering av kontrollistor samt instruktioner som affären kräver samt tekniskt granska förändrat materialbehov.
 • Proaktivt arbeta med att förbättra underhålls- och tekniklösningar för fordonstypen.
 • Stödja produktionspersonal vid komplicerade problem och även för kompetensutveckling, till exempel ta fram djupare teknisk information.
 • Samarbeta med produktion för att främja en god kvalitet och effektivitet i komponentunderhållet samt samarbeta med andra fordonskunniga tekniker och produktionstekniker inom deras område.
 • Hantera avvikelsehantering för tekniska frågor.
 • Delta i kundmöten och företräda Euromaint Rails affärsmässiga intressen relaterade till produkttekniska frågor.
 • Förvalta grunddata i affärssystemet.
Värt att veta

I rollen som elkraftsingenjör ingår kundkontakter, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata m.m. Du deltar aktivt för att bidra till Euromaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering: Åmål.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 1-3 års relevant erfarenhet. Du är strukturerad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon eller andra tunga fordon. Du har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter och kan räkna på el. Det är ett stort värde för oss om du har elbehörighet A Fullständig auktorisation både låg- och högspänningsinstallationer.

Du har goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen.

Viktigt för dig är din och andras säkerhet, att utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité samt att vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete. Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa. Du ska ha goda kunskaper så du kan tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech