Kontraktsansvarig till EuroMaint i Åmål

Kontraktsansvarig till EuroMaint i Åmål

Till EuroMaint söker vi dig som vill ha en affärskritisk roll där du får utveckla relationerna med såväl nya som gamla kunder.

Lockas du av en spännande roll i en platt och kundnära organisation i en enhet med tillväxt? Har du tidigare erfarenhet av kommersiellt arbete? Då kan du vara den vi söker! För rekrytering till EuroMaint i Åmål söker vi dig som vill arbeta som kontrakts- och merförsäljningsansvarig. På enheten i Åmål har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och driva det kommersiella arbetet på enheten.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Bearbetning av nya kunder på den nordiska arbetsmaskinsmarknaden.
  • Föreslå nya underhållskoncept.
  • Bidra till att utveckla relationerna med befintliga kunder och proaktivt bearbeta och föreslå nya koncept för en ökad merförsäljning.
  • Kundkontakt för fordonsspecifika frågor
  • Omvärldsbevakning inklusive bevakning av utkomna anbudsförfrågningar.
  • Kontinuerligt arbeta med nya affärsmöjligheter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till affärsenhetens marknadschef. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor både lokalt och nationellt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant teknisk högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har sannolikt erfarenhet av kommersiellt arbete. Erfarenhet av underhåll och / eller järnvägsbranschen i stort är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

Som person ser och tar du vara på affärsmöjligheter. Du har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du fokuserar på resultatet och ser de potentiella riskerna av dina egna aktiviteter. Vidare är du duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer och använder dessa för att uppnå dina mål. Du är analytisk och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Vidare samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Åmål
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.