Underhållstekniker till Åmål

Underhållstekniker till Åmål

Har du en teknisk bakgrund, erfarenhet från tekniskt underhåll eller stort intresse för att skruva och meka med maskiner av olika slag? Då kan detta vara någonting för dig! Vi söker två underhållstekniker till vår kund i Åmål med start omgående. Om du gillar att arbeta med händerna och letar efter en ny utmaning så ska du inte vänta med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker två underhållstekniker till en av våra kunder i Åmål som är verksamma inom tillverkningsindustrin. Just nu behöver de bli fler och söker därför tillökning i underhållsteamet som idag består av fyra personer.

Företaget arbetar 2-skift samt natt så dina schemalagda arbetstider kan komma att variera. Du kommer även att ha jourpass där du ska kunna infinna dig på arbetet inom 30 minuter om någonting behöver repareras akut.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månader. Det kan eventuellt finnas möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du med att underhålla och reparera maskiner i vår kunds maskinpark och här kommer du i kontakt med både äldre maskiner och högteknologiska robotar. Arbetet innefattar både förebyggande underhåll samt reparationer. Du kommer ibland att sitta med felsökningar och programmering men framför allt kommer du att meka, skruva och arbeta med manuella reparationer.

Till en början kommer du att få gå bredvid mer erfarna kollegor i underhållsteamet för att lära dig de olika maskinerna och systemen.

Vi söker dig som
 • Har god PC-vana och kunskaper i Office-paketet
 • Innehar B-körkort samt egen bil
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
 • Har en teknisk bakgrund genom studier eller relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom underhållsteknik
 • Har kommit i kontakt med PLC-styrning och programmering samt har ett stort tekniskt intresse och gillar att jobba hands on
Det är meriterande om du har baskunskaper inom el eller PLC, felsökningar och programmering. Det är också positivt om du har erfarenhet från underhållssystem, gärna maintmaster eller aretics T7. Truckkort och traverskort är också bra att ha, men inget krav.

Som person är du stresstålig och alert då det ofta är bråttom när någonting behöver repareras i maskinerna. Du tar ansvar för ditt eget arbete och vill leverera med goda resultat. Vidare så har du lätt att samarbeta med andra och gillar att meka och jobba med händerna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Åmål
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork