Sommarjobba som innesäljare på Calderys i Åmål

Sommarjobba som innesäljare på Calderys i Åmål

Har du en förmåga att ge den bästa servicen till kunden samtidigt som du uppmärksammar det lilla extra? Söker du efter ett spännande och meriterande sommarjobb? Då kan rollen som innesäljare på Calderys vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en innesäljare under sommaren till Calderys i Åmål. Företaget är Nordens största installationsresurs och tillhandahåller eldfasta lösningar till sina kunder, där bland annat Volvo och Sandvik är två stora samarbetspartners. Calderys har två fabriker i Sverige och resterande är utspridda i Europa. Kontoret i Åmål är idag sju stycken och stämningen är familjär och välkomnande. Eftersom Calderys är ett globalt företag så sker mestadels av kommunikationen på engelska och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera i både tal och skrift på engelska.

Fabriken stänger under sommaren men Customer service är öppen och därför är det viktigt att du trivs i en lugn miljö men mycket självständigt arbete. Du kommer under de första veckorna att få en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i arbetsuppgifterna när ordinarie personal går på semester. Det kommer under hela perioden finnas personal som kan stötta dig i frågor och funderingar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Calderys. Uppdraget kommer att vara ett sommarjobb och vara mellan v.25 till v.36.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta med hela orderkedjan, från att du tar emot en beställning från kunden till att du skickar en faktura. Du kommer ha mycket kontakt med kunder internt i företaget men även en del externa kunder, därför är det viktigt att du trivs med att ge bästa servicen.

Du kommer till exempel att:
 • Skicka offert till kund.
 • Beställa och skicka ut produkter till kunden.
 • Skicka fakturor.
Tjänsten passar dig som vill skapa meriterande referenser under din studietid. Som person är du ansvarstagande och självgående då rollen kräver det. Du är lyhörd och tillmötesgående, detta för att ge kunden den bästa servicen. I den här tjänsten utgår vi mycket från personlig lämplighet och redan i ansökan vill jag att det tydligt framgår varför just du skulle skulle passa för denna tjänst.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver engelska och svenska obehindrat.
 • Är tillgänglig mellan v.25 till v.36
 • Är självgående och ansvarstagande
Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter samt arbetat i affärssystemet SAP.

Övrig information
 • Start: V.25 till v.36
 • Omfattning: Sommarjobb, heltid
 • Placering: Åmål
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Calderys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Calderys här.