Administratör till Åmåls kommun under sommaren!

Administratör till Åmåls kommun under sommaren!

Är du noggrann som person och gillar att arbeta administrativt? Vi söker efter en administratör under sommaren som ska stötta upp implementeringen av kommunens nya HR- & lönesystem! Här får du möjligheten till ett meriterande sommarjobb på heltid - vi jobbar med löpande urval, så ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Vi på Academic Work söker efter en administratör till Åmåls kommun som ska stötta upp implementeringen av kommunens nya HR- & lönesystem. I din roll som administratör kommer du registrera och koppla samman scheman inför driftstarten och med hjälp av en god struktur se till att uppgifterna stämmer överrens. Rollen innefattar en del eget arbete, samtidigt som man har en nära kontakt med kommunens olika enhetschefer för att se till så uppgifter och scheman stämmer. Då tjänsten sträcker sig över sommaren så ser vi gärna att du kan arbeta under hela sommarperioden.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef som finns med dig under hela uppdraget och kan hjälpa dig vidare i karriären, förutsatt att samarbetet gått bra
 • En möjlighet att få meriterande erfarenhet av att arbeta med administration och implementeringen av ett nytt HR- & lönesystem
Du kommer att bli anställd som konsult via Academic Work och arbetar på uppdrag för Åmåls kommun. Uppdraget är med omgående start och sträcker sig fram till september. Det finns möjlighet för dig att arbeta hemifrån, förutsatt att du kan ta dig till kontoret i Åmål när det behövs. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppifter kommer således fokusera på att regsitrera in och koppla samman scheman i det nya HR & lönesystemet inför driftstarten. Du kommer även ha en nära kontakt med respektive enhetschef för att säkerställa att uppgifterna samt scheman stämmer.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Har god datorvana och mycket goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du

* Har grundläggande förståelse för schema och schemaläggning

Som person är du
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Åmål, med möjlighet till distansarbete
 • Arbetstider: Kontorstider
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åmåls kommun vill vara en relevant och attraktiv arbetsplats där allt arbete som produceras ska vara deras invånare till nytta och där var och en av alla medarbetare upplever att de är betydelsefulla. Kommunen sätter stort värde i att du är med och bidrar och säkerställer att Åmåls kommun levererar välfärdsnytta och vill därför skapa goda förutsättningar för dig att må gott och känna att du och dina insatser gör nytta för samhället. Idag är de omkring 1 200 medarbetare som genom olika verksamheter och uppdrag tillsammans utgör Åmåls kommun.