Lärare till El- och energiprogrammet

Lärare till El- och energiprogrammet

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans i arbetslag för att sätta elevens lärande och sociala utveckling i fokus. Förutom att aktivt bidra till arbetslagets utveckling ser vi att du värdesätter ett nära samarbete med elevhälsa, skolledning och övrig personal. Som lärare hos oss är du med och skapar en skola där alla elever ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande, roligt och tryggt. Du finner mötet med elever som den primära drivkraften i ditt arbete som lärare. Alla lärare på Karlbergsgymnasiet förväntas vara intresserade av ett mentorsuppdrag och av att bedriva ett aktivt värdegrundsarbete i vardagen.

Kvalifikationer
  • Lärarutbildning med behörighet för att undervisa på El- och energiprogrammet
Meriterande
  • Bred erfarenhet av arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd
Övrigt
  • Även du utan lärarbehörighet är välkommen att söka!
Anställningsform
Tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten/erna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Omfattning deltid/heltid beroende på den sökandes behörighet och ämneskombination. Anställningsformen diskuteras vid eventuell intervju och fastställs innan anställning.

Placering
Tjänsten är för närvarande placerad vid Karlbergsgymnasiet, inom barn- och utbildningsförvaltningen. Närmaste chef är rektor för någon av skolenheterna vid Karlbergsgymnasiet.

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV som ska vara inkommen senast söndagen den 31 maj. Intervjuer kan komma att genomföras fortlöpande under ansökningsperioden. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Åmåls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via epost eller pappersformat. Detta sker antingen via ansäkningslänken.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Jonathan Lindström
Telefon 0532-17353
Område Åmål
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.amal.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlbergsgymnasiet befinner sig i ett expansivt läge och vi söker nya kollegor! Skolan har en bred blandning av yrkesprogram och högskoleförberedande program, vilket skapar goda förutsättningar för möten mellan människor med olika kompetenser och intressen. Inför läsåret 2020/21 ser elevantalet ut att öka ytterligare på El- och energiprogrammet och på skolan som helhet och nu pågår arbetet med att anpassa organisationen utifrån elevernas val.