Hoppa till innehåll
Hedlunds Maskinteknik AB logotyp

Reservdelssäljare/Lageransvarig

Arbetsuppgifter
Som reservdelssäljare ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder. Du finns med under hela processen och kan hjälpa till med stöd och vägledning. Du prioriterar att ge kunden bra service och att hela tiden jobba med ett professionellt bemötande. I ditt ansvar ingår även löpande lagerhantering.

Utbildning/Erfarenhet
För att fungera i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och hög social kompetens. Du är positiv och trivs med varierande arbetsuppgifter. Då rollen innefattar lagerhantering och administrativt arbete krävs det att du har ett gott ordningssinne. Det är meriterande om du har arbetat med service mot tung mekanik.
Erfarenhet av arbete med telefon och goda datakunskaper är viktigt.
Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska.
Mer info
Kontaktperson
Jonas Hedlund
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedlunds Maskinteknik ett verkstadsföretag med huvudkontor i Älvsbyn vår huvudsakliga huvudsakliga inriktning är mot tung industri. Vi utför reparationer av alla typer av tunga fordon inom skog- entreprenad- och lantbruk. Vår personal har mångårig erfarenhet och branschvana och vi ser till att hålla oss uppdaterade genom ett gediget utbildningsprogram för att kunna ge dig bästa möjliga service.

Liknande jobb