DRIFTTEKNIKER LULEÅ

DRIFTTEKNIKER LULEÅ

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande jobb där du får varierande arbete i roliga kunduppdrag

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet. L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare, företagens nettoomsättning 2019 var 1 400 MSEK."

Läs mer om oss på www.l-t.se/sv

Fördelarna med jobbet är framförallt friheten och den utmanande problemlösningen

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande jobb där du får varierande arbete i roliga kunduppdrag. Att jobba med service innebär att man träffar mycket människor och man vet aldrig vad som kommer att hända under dagen. Men det är ju också det som gör det så roligt!

Rekryteringen sker i samarbete med Jefferson Wells / ManpowerGroup, men du kommer att anställas direkt av Lassila & Tikanoja

Om tjänsten
Som Drifttekniker arbetar du självständigt med drift och underhåll, primärt i våra uppdrag mot kunder inom infrastrukturer och kommersiella fastigheter. Du arbetar främst med tillsyn, skötsel samt löpande felavhjälpande underhåll i tekniska installationer.

I din vardag har du många kontaktytor och daglig dialog med kunder, leverantörer och kollegor.

Då du har hemgaragering och utgår från hemmet är det lämpligt om din bostadsort är i Luleå och eller dess kranskommuner.

Den vi söker
Vi söker dig som har några års erfarenhet från branschen, är självgåendehar körkort och goda IT kunskaper. Eftersom arbetsuppgifterna innebär problemlösningen i varierande tekniska installationer är det även viktigt att du har en bred teknisk kunskap inom skötsel av system för värme, kylning, ventilation och energiåtervinning. Även energieffektivisering och driftoptimering av system är meriterande. Vänligen låt detta då tydligt framgå i din ansökan. Tjänsten kräver också att du talar och skriver flytande på svenska.

Ansök idag
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Lassila & Tikanoja har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Inger Sundgren
Telefon 46703774891
Område Älvsbyn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren