Säljare Beijer Älvsbyn

Säljare Beijer Älvsbyn

Är du en serviceinriktad och driven säljare? Gillar du att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Byggmaterial expanderar nu i Älvsbyn och söker därigenom en serviceinriktad säljare med kunden i fokus.

Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som säljare blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i Älvsbyns tillväxt
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt upphängning av varor
  • Kassaarbete
  • Hjälpa till på lager inne och ute
Vem söker vi?

Som säljare hos oss är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om att alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Erfarenhet från att sälja byggmaterial/ kunskap inom byggmaterial anses meriterande.

Krav för tjänsten är:
  • Erfarenhet av kundbemötande
  • B-körkort
Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till lokal butikschef och blir en del av ett härligt, passionerat Beijer-team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Butikschef Jens Nilsson, Beijer Byggmaterial,

Jens.nilsson@pitea.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Älvsbyn.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älvsbyn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.