Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Borås. Uppdraget är långsiktigt och du anställs av Uniflex och hyrs ut till kund. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa kunder med olika ärenden. Arbetstiderna är varierande då kundtjänsten har öppet mellan 06-23 alla dagar i veckan.

Tjänsten beräknas starta 13/11 och börjar med en betald utbildning. Under utbildningstiden är arbetstiderna förlagda till dagtid.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, hjälpsam och som trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Det är viktigt att du som person är punktlig, noggrann och har en hög arbetsmoral. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i engelska då du kommer ha kontakt med en del kunder som inte pratar svenska.

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.