Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt modeföretag i Borås

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom norsktalande kundtjänst hos vår kund i Borås. Du skall kunna norska flytande i tal och skrift samt brinna för att arbeta med kundservice. För rätt person erbjuder vi ett flexibelt arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund. Det finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Företaget är ett välkänt modeföretag med både handel i butik och online världen över. I den globala och expansiva verksamheten erbjuds man idag ca 161,000 kollegor världen över, där allt är möjligt om man vågar och vill. De arbetar framgångsrikt med hållbarhet och miljöfrågor genom bland annat göra medvetna val genom hela livscykeln av en textil.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot ärenden via telefon och mail gällande bland annat leveranser, kvalité, beställningar och fakturafrågor etc. Vi tror att du som söker brinner för god service och ett personligt bemötande. Du trivs med flexibla arbetsuppgifter och att arbeta i grupp.

Arbetsplatsen i Borås har nyrenoverade lokaler och man sitter i ett öppet kontorslandskap. På arbetsplatsen finns också tillgång till lunchrum och en restaurang. Det finns bra bussförbindelser och busshållsplats intill.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har en god kommunikativ förmåga
  • Är serviceinriktad
  • Har en positiv energi
  • Har goda språkkunskaper i norska samt engelska
  • Brinner för kontakten med människor
  • Har god datorvana
Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande men störst vikt läggs på personliga egenskaper.
Söker du ett utmanande & utvecklande jobb? Tveka inte att ansöka redan idag. Urval och tillsättning kommer ske löpande.

Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Amanda Aasa

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.