Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Kundtjänstmedarbetare sökes till stort globalt modeföretag i Borås

Kundtjänstmedarbetare sökes till stort globalt modeföretag i Borås

Jobbeskrivning

Vi på Uniflex söker just nu kundtjänstmedarbetare till vår kund i Borås. Företaget är ett välkänt modeföretag med både handel i butik och online världen över. I den globala och expansiva verksamheten erbjuds man idag ca 161,000 kollegor världen över, där allt är möjligt om man vågar och vill. De arbetar framgångsrikt med miljö- och hållbarhetsfrågor genom att bland annat göra medvetna val genom hela livscykeln av en textil.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot ärenden via telefon och mail gällande bland annat leveranser, kvalité, beställningar och fakturafrågor. Vi ser att du som söker brinner för god service och ett personligt bemötande. Du trivs med flexibla arbetstider och arbetsuppgifter samt tycker om att arbeta i grupp.

Arbetsplatsen har nyrenoverade lokaler och ett öppet kontorslandskap. På arbetsplatsen finns också tillgång till ett flertal lunchrum och en restaurang. Det är bra bussförbindelser och busshållsplats intill.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har en god kommunikativ förmåga
  • Är serviceinriktad
  • Har en positiv energi
  • Har goda språkkunskaper i svenska samt engelska
  • Brinner för kontakten med människor
  • Har god datorvana
Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande men största vikt läggs på personliga egenskaper.

Söker du ett utmanande & utvecklande jobb?
Tjänsten kommer att tillsättas i januari, så tveka inte att ansöka redan idag. Urval och tillsättning kommer ske löpande.

Lycka till!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.