Kundtjänstmedarbetare till ett mode och inredningsföretag

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill kombinera en roll inom service och administartion för vår kunds räkning. Du kommer att besvara inkommande samtal från företagets kunder och dina arbetsuppgifter kommer att innefattas av orderhantering, merförsäljning och administration.

Tjänstgöringsgraden är på 75% med varierande arbetstider enligt månadsschema. Öppettiderna för kundtjänsten är vardagar 8-21 och helger 9-15. Arbetet inleds med betald utbildning och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

Du har alltid en fast grundlön + en rörlig provisionsbaserad del enligt kollektivavtal.

Personliga egenskaper

För att passa för den här tjänsten ser vi att du som person är driven, social och serviceminded. Du behöver även vara lösningsorienterad, då en stor del av ditt arbete handlar om att hjälpa kunder med deras ärenden.

För att lyckas inom arbetet behöver du ha god datorvana och vara flexibel.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande men störst vikt läggs på personliga egenskaper.

Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Amanda Aasa

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.