Industriarbetare med verkstadsvana

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vår kund i Ulricehamn söker nu efter drivna och duktiga personer. Vi söker efter dig med vana av plåtverkstad och som känner till arbetssätten inom pressning, skärande bearbetning (fräs/gnist) eller som har andra erfarenheter inom plåtbearbetning. Du kommer att vara en del i ett skönt gäng som levererar toppkvalitet inom prototyptillverkning.
Skiftarbete förekommer.

Kvalifikationer

Tidigare verkstadserfarenhet är ett krav, har du dessutom jobbat med CNC-fräsning eller vid en press så är det mycket meriterande.

Krav

Tidigare verkstadserfarenhet
Truckkort.
B körkort samt tillgång till bil.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder våra kunder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma förmåner som våra kunders anställda med kollektivavtal och andra förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.