Anläggningsarbetare sökes

Lernia · Bygg & Hantverk · 20 okt

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Enligt Bemanningsföretagens statistik Topp 25 var Lernia störst i Sverige inom bemanning av kollektivanställda år 2014.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi anläggningsarbetare till en kund som befinner sig i ett expansivt skede och som därför behöver stärka upp med ytterligare personalresurser.

Som anläggare arbetar du vid sidan om en grävmaskinist med olika mark- och anläggningsytor. Du kommer att assistera vid nedläggning av fiberkablar runt om i Borås närområde.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil

Din bakgrund

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete. Du har en teknisk ådra och gillar att meka med maskiner.
Fordon, mekanisk eller annan teknisk utbildning är meriterande.
Maskinförarutbildning är mycket meriterande.
Det är också positivt om du tycker om att arbeta i utomhusmiljö.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Inte är rädd för att ta i.
  • Har maskinvana.
Som person ska du ha ett stort driv och en vilja att utvecklas, du ska kunna ta egna initiativ och ha god fysik. Du har lätt för att arbeta i team och att samarbeta med kollegor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Borås

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.