Hoppa till innehåll
Euromaster AB logotyp

Erfaren ledare till Euromaster i Alvesta

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg!

På verkstaden i Alvesta arbetar ett sammansvetsat team inklusive platschefen, med att serva våra kunder med däck för personbilar, lastbilar och övriga fordon. Som platschef kommer du vara operativt ansvarig för driften och den löpande verksamheten med direktrapportering till regionchef. I din roll som platschef befinner du dig i verksamheten och viss del av din tid tar du emot våra kunder och hjälper dem att få rätt service hos oss.


Vi söker dig som vill:

  • Leda och utveckla verkstaden och säkerställa att vi når våra mål

  • Säkerställa att verkstaden drivs på ett effektivt, säkert och lönsamt sätt

  • Driva projekt och ditt team framåt för att leverera bästa möjliga lösning till kunden

Vi söker en mål- och serviceinriktad ledare. Du är trygg i din ledarroll och har en framtoning som främjar samarbete och laganda. En viss branschkunskap och erfarenhet från bil-eftermarknaden är meriterande men inget krav. Du är bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Office-paketet bör du behärska och vi ser gärna att du har systemvana. B-körkort är ett krav. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt intresse för fordonsbranschen.

Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Fredrik Elfström via fredrik.elfstrom@euromaster.com.

Euromaster AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se

https://www.euromaster.se/privat

Liknande Jobb

Växjö
Organisation & ledning
Företagslogga