Hoppa till innehåll
AB Maskinarbeten logotyp

Kvalité och Miljösamordnare

Ansök nu
Vi söker nu förstärkning inom området Kvalité och miljö. Tjänsten innebär att du kommer ansvara och samordna kvalité och miljöarbetet samt att administrera och leda vårt verksamhetssystem. Du kommer ha en stor påverkan på vårt hållbarhetsarbete och arbeta i nära samarbete med samtliga av organisationens avdelningar och vara "spindeln i nätet" för utveckling av vårt kvalitets-, hållbarhets- och miljöarbete.

Vi är idag certifierade inom flertalet olika segment, såsom ISO 9001, ISO 14001 och EN 3834-2. En viktig del av arbetet är att utveckla detta arbete så att det förblir en ryggrad för verksamheten och en naturlighet i vårt arbete. Då vi arbetar i täta samarbeten med våra kunder gäller det även att arbeta aktivt för en förbättrad kvalité och utveckling till respektive segment.

Att leda och delta i externa och interna revisioner är vanligt förekommande i denna typ av roll. Vi arbetar idag i affärssystemet Monitor och använder systemet som ett naturligt redskap för vår verksamhet.

För att lyckas inom denna tjänst tror vi att du har verkstadsvana sedan tidigare och erfarenheter inom kvalité och hållbarhetsarbete. Du bör även sedan tidigare vara van vid att arbeta med ISO-certifierade processer. Då en av våra större produktionsprocesser är svetsning ser vi det som meriterande om du besitter erfarenheter/ relevanta utbildningar inom detta område.

Som person ser vi gärna att du är handlingskraftig, affärsmässig, målmedveten, ödmjuk och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Som "spindeln i nätet" kommer du vara i ständig kontakt med personer från vår organisation, kunder och leverantörer så du bör tycka om att vara kommunikativ i samtliga sammanhang. Att kunna samarbeta med övriga intressenter samtidigt som du kan arbeta självständigt är en självklarhet för oss. Svenska och engelska är de språk du till största del kommer komma i kontakt med och dina kunskaper inom dessa språk bör vara mycket goda.

Är du intresserad av en spännande tjänst ständigt under variation där du blir en viktig del av företagets utveckling är detta en tjänst för dig.

Vår målsättning är att arbeta med samtliga ansökningar löpande vilket innebär att intervjuer och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. För mer information angående tjänstens innebörd eller svar på eventuella frågor, vänligen kontakta oss på telefon eller mail.
Mer info
Kontaktperson
Tony Johansson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin- bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Liknande jobb