Industriarbetare

Industriarbetare

Empleo har under flertalet år hjälpt Wica Cold med kompletterande bemanning under högsäsong eller vid arbetstoppar. Wica befinner sig i kontinuerlig tillväxt och stärker nu upp sitt redan kompetenta arbetsteam med fler duktiga och arbetsintresserade Industriarbetare.

Tjänsterna innebär i huvudsak något enklare montering där du, tillsammans med fler kollegor, arbetar med att sätta ihop kyl- och frysdiskar i olika storlek och utseende. Packning och emballering är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. På Wica finns det, för rätt person, goda utvecklingsmöjligheter.

Uppdraget startar från mitten av januari och pågår tillsvidare med god chans till en tillsvidareanställning!

Din profil

Vi söker dig med fullgjord gymnasieutbildning, gärna med praktisk inriktning. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för praktiskt arbete och ser industrin som din nästkommande utmaning. Är du erfaren montör kan mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter komma att bli aktuella. Wica Cold erbjuder en ljus och trevlig arbetsmiljö med förmånliga arbetstider och positiva kollegor och ledare.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö AB med placering på Wica Cold i Vislanda. Vi är stolt personalleverantör till Wica Cold, en trygg och stabil uppdragsgivare!

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: 16 januari.

Ort/Placering: Vislanda.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökningstid: Senast 15 januari.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solida rötter i de småländska skogarna.

Wica Cold AB från Vislanda i Småland har sedan 1957 försett den nordiska och baltiska marknaden med kyl- och frysmöbler för livsmedelsbutiker.

Sedan 2005 ingår Wica Cold AB i Arneg-koncernen och sedan dess har Wica, Oscartielle och Arneg gemensam produktutveckling och produktprogram. Produkterna som tillverkas i Vislanda bär namnet Arneg Nordic.