Underhållstekniker

Underhållstekniker

Vår produktionsenhet omfattar 30 000m² produktionslokaler, 13 moderna plåtberbetningsmaskiner, 7 maskiner för polyuretanskumning, 2 flisrivare, 2 flispannor samt automatiska produktionslinor. Inom produktionen är vi 280 medarbetare och tillverkar ca 12 000 kyl och frysdiskar per år.

Din roll

Du kommer främst att arbeta med förebyggande underhåll men också kunna bidra i förbättrings- och utvecklingsarbetet inom underhållsavdelningen. Du får gärna utveckla nya underhållsplaner och skapa rutiner som underlättar ditt arbete. I arbetet ingår felsökning, reparationer, installation och service. Arbetet är mycket varierande och kan innebära allt från löpande kontroll av truckar, portar, lyftbord, tryckkärl, ventilationsaggregat, åtgärda punkter från skyddsronder till förebyggande service på lödgasmaskiner, skumjiggar mm. Det ingår också diverse fastighetsskötsel som att byta belysning, reparera pallställ samt montera inredning till produktion och kontor. Arbetet sker i nära samverkan med produktionspersonal och produktionsledningen.

Du kommer bli en viktig kugge i företagets underhållsavdelning som idag består av tre personer. Du rapporterar till Produktionschefen.

Kvalifikationer

Du bör ha gymnasieutbildning, gärna teknisk inriktning. Har du några års erfarenhet från underhållsarbete inom industri är det meriterande. Har du erfarenhet från arbete i vår produktion och har ett starkt intresse av arbete med förebyggande underhåll och service så kan det också vara intressant.

Då svetsningsarbete förekommer är det också bra att du behärskar olika svetsmetoder och du får gärna ha lite grundläggande elkunskaper.

Det är viktigt att du är händig och är en duktig problemlösare som snabbt kan hitta effektiva lösningar. Du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad/ordningsam och noggrann. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Likaså att har god datorvana och kan arbeta självständigt i Office-programmen och gärna tidigare arbetat med någon form av UH-system.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf Rosén, tfn 0472- 365 39 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-02-03. Skicka din ansökan till personal@wica.se, märk ansökan med "Underhåll"
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 320 anställda.