Teknisk säljare

Teknisk säljare

Vårt affärsområde Incold utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar med tillbehör. Affärsområdet befinner sig i en expansiv fas och vi behöver förstärkning. Vi arbetar med ett brett sortiment och skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar.

Här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som består av kundbearbetning och försäljning. Det innebär att räkna på anbud, säkerställa produktionskapacitet samt förhandla med kund men också med marknadsbevakning och uppföljning.


Kvalifikationer

Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning inom B2B och säljerfarenhet inom kyl- eller byggbranschen samt kunskap om entreprenadjuridik. Säljrollen kräver teknisk kompetens.

För att lyckas i rollen är du självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer och är en stark relationsbyggare. Din förmåga att agera professionellt och inge förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne är av stor vikt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Du ser möjligheter i det mesta, är tävlingsinriktad och har en drivkraft att nå uppsatta mål i tid.

I arbetsuppgifterna ingår visst resande. Du kommer att utgå från Vislanda. Du blir en del av ett härligt team om 6 medarbetare på vårt kontor i Vislanda.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärsområdeschef Per Hildingsson, 0472-363 64 eller vår HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92.

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-11-01. Skicka din ansökan till personal@wica.se, märk din ansökan med "Incold"
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.