Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter:
Vi växer och behöver bli fler och därför söker vi dig som vill jobba som servicetekniker med huvudkontor i Vislanda! Som servicetekniker kommer du att få ett omväxlande jobb. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära service, reparation och montering av kyl- och frysdiskar ute hos olika kunder i hela Sverige. Du kommer att utföra felsökningar, analyser och leverera lösningsförslag, med stort fokus på att kunden ska bli nöjd.

Din profil:
Vi ser gärna att du som söker är flexibel och trivs med att vara på resande fot. Arbetet förutser alltså att du kan åka på olika serviceärenden under veckorna. I gengäld får du ett väldigt fritt arbete, där du ansvarar för kvalitén i de serviceärenden som du utför. Dina personliga egenskaper visar att du är engagerad, noggrann och serviceinriktad. Har du tidigare erfarenheter som servicetekniker inom kyl- och frysdiskar ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Din ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 25/11, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning "Servicetekniker".

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Evelina Svensson, tel. 0472-365 98.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wica.se/sv/news/servicetekniker
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.