Servicetekniker Kyldiskar

Servicetekniker Kyldiskar

Som servicetekniker/resemontör kommer du få ett omväxlande arbete, där du kommer att utföra reparationer och förebyggande service samt installera våra kyl & frysdiskar i butiker. Att arbeta som servicetekniker/resemontör kräver en väldigt flexibel livssituation då vi utför arbete i hela Sverige. Arbetet innebär många resor och en del övernattningar på hotell. Likaså innebär arbetet mycket samordning både internt och externt.

Din profil:

Arbetar du idag som eller har tidigare erfarenheter av arbete inom hantverksyrket, ex. plåtslagare eller snickare är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har kunskap inom el- och kylteknik, då tjänsten kräver en del tekniskt kunnande. I övrigt är kravet att vara händig och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns.

Du som söker skall vara driven, utåtriktad, positiv, serviceinriktad och noggrann. Vidare ska du ha förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra montörer. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.

B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 400 anställda.