Servicechef/eftermarknadsansvarig

Servicechef/eftermarknadsansvarig

Dina arbetsuppgifter:
Vi växer och söker därför nu en
servicechef/eftermarknadsansvarig till vårt kontor i Vislanda!
Som servicechef/eftermarknadsansvarig kommer du att ansvara över en arbetsgrupp på cirka 10 personer. Du kommer att leda och utveckla avdelningen mot nya och befintliga kunder, såväl som samarbetspartners. Arbetet innebär likaså att utveckla och systematisera vår interna och externa hantering av ärenden. Som servicechef/eftermarknadsansvarig har du ett personal- och resultatansvar där uppdraget blir att leda och stötta din personal samt se till att avdelningen når uppsatta mål enligt budget.

Din profil:
Vi ser gärna att du som söker har en djup förståelse och ett stort intresse inom teknik för att kunna agera tekniskt stöd gentemot kunden. Har du tidigare erfarenheter som ledare, chef eller från likande tjänst ser vi det som meriterande. Som person är du driven, engagerad och strukturerad samtidigt som du är social, lyhörd och har en förmåga att skapa förtroende för båda personalen och kunderna. Du har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla. Likaså kan du utrycka dig på engelska i både tal och skrift.

Din ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 25/11, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning "Servicechef".

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Evelina Svensson, tel. 0472-365 98.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wica.se/sv/news/servicechef-eftermarknadsansvarig
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.