Säljare Export Norden/Baltikum

Säljare Export Norden/Baltikum

Wica Cold AB ligger i framkant vad gäller produktkunskap och kompetens inom kyl- och frysdiskar inom dagligvaruhandel. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar. Wica Cold har en hög investeringsvilja med flera stora investeringar bakom oss de senaste åren och fler på gång, vilka du kommer att ha stor fördel av i affären.

Som säljare av kyl-och frysdiskar ansvarar du för hela försäljningsprocessen, där du arbetar aktivt med kundbearbetning och försäljning, men också med marknadsbevakning och uppföljning. Som säljare hos oss har du många kontakter internt och externt. Du har första kontakten med kund och etablerar goda kundrelationer och är behjälplig med tekniska lösningar för kylsystem. Till din hjälp har du ett fantastiskt team med stor erfarenhet från vårt huvudkontor, som följer upp de olika faserna i projektet från orderläggning, produktion till leverans och montage.

Ditt affärsområde är Norden och Baltikum frånsett Sverige. Exporten står för 30% av vår försäljningsvolym. Du blir fabrikens kontaktperson för våra dotterbolag i Finland, Norge och Danmark.

Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.

Kvalifikationer

Du har mångårig teknisk säljerfarenhet och/eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare arbete med exportförsäljning är meriterande men inget krav. Din förmåga att agera professionellt och inge förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne är av största vikt. Du är serviceinriktad med god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har både ett tekniskt intresse och förståelse för tekniken. Du utgår från din bostad och reser uppskattningsvis två dagar/vecka.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472–36092 eller vice VD Niklas Rindhagen, 0472-36535. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-05-28. Skicka din ansökan till personal@wica.se, märk ansökan med "Export"
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.