Montörer till vår produktion!

Montörer till vår produktion!

Dina arbetsuppgifter:
Våra kunder gillar det vi gör och nu behöver vi bli fler montörer i Vislanda! Som montör kommer du att utföra dina arbetsuppgifter i vår produktion som i huvudsak består av montering av kyl- och frysdiskar i modern och trivsam arbetsmiljö. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är dagtid mån-tors 06.50-16.30 och fre 06.50-13.20.

Din profil:
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av montering/ tillverkning. Som person är du flexibel, engagerad och ordningsam. Du har ett tekniskt intresse, lätt för att samarbeta och kommunicera samt gillar att arbeta i ett högt tempo.

Din ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 27/1, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning "Montör".
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.