Montörer, Maskinoperatörer och Resemontörer

Montörer, Maskinoperatörer och Resemontörer

Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, plåtbearbetning, eller kan du också arbeta som resemontörer.

Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.

Du kan också få arbeta med montering av ellådor utifrån elschema och givna instruktioner eller med lödning på vilket innebär lödning av rörkopplingar utifrån ritningar och kretsschema.

Vi söker också efter maskinoperatörer till våra två Salvagnini maskiner. Du övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning och reparationer. Det är meriterande om du har arbetat med plåtbearbetning tidigare. Vi söker en till kvällskift och en till nattskift.

Likaså kan det bli aktuellt att arbeta som resemontör, där det kan bli aktuellt med resor i hela Sverige och monterar färdiga kyl och frysdiskar till våra kunder inom dagligvaruhandeln. Skriv gärna det i ansökan, om du är intresserad av resemontör.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har gått gymnasie med inriktning elteknik eller liknande, eller att du har fördjupade kunskaper inom elteknik, eller har erfarenhet av lödningsarbete.

Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.

Tjänsterna är heltid och arbetstiderna är främst dagtid (plåtverkstad gäller natt- eller kvällskift). Tillträde 7 januari eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är den 7/1 2020, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning "Produktion" med bifogad cv och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.