Medarbetare till Sales Office- marknad

Medarbetare till Sales Office- marknad

Dina arbetsuppgifter:
Vi behöver förstärka Sales Office med ytterligare en medarbetare som främst kommer att fokusera på våra marknadsinriktade arbetsuppgifter. Detta omfattar t ex hemsida, broschyrer, externt och internt informationsmaterial samt uppdatera prisblad. Du kommer också att ta del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs. Förkunskap om våra produkter samt utbildning inom media ser vi som meriterande.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil:
Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook, Power Point och Excel. För arbetet med hemsida och presentationsmaterial krävs bra förkunskaper inom området.

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt. Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt ser vi det som meriterande.

Din ansökan:
Vi hoppas kunna rekrytera snarast. Sista dag för ansökan är 2/12 men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se
Vid frågor, kontakta HR-ansvarig, Evelina Svensson via tel. 0472-365 98.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wica.se/sv/news/medarbetare-till-sales-office-marknad
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.