Medarbetare till Sales Office Front desk

Medarbetare till Sales Office Front desk

Vi växer och behöver förstärka Sales Office på utleveranser i Sverige. Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och av att ha många bollar i luften. Arbetet omfattar löpande telefon- och mailkontakt med kunder, montörer och vår egen produktion.
Du kommer hantera kundorder, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning.

Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor,
Outlook och Excel. Förkunskaper i Monitor, fraktbokningar och om våra produkter är meriterande.

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, positiv, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt.


Din ansökan:

Vi hoppas kunna rekrytera snarast. Sista dag för ansökan är 26/5 men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande!

Ansökan skickas till personal@wica.se märk ansökan med "Sales office"Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.